BORSAMIZ YÖNETİCİLERİ İLÇEMİZDEKİ KURUMLARA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

26 Aralık 2016
Borsamız Yöneticileri İlçemizdeki Kurumlara Ziyaretler Gerçekleştirdi.

MALKARA TİCARET VE BORSASI MECLİS BAŞKANI ADNAN SUNGUR, YÖNETİM KURULU BAŞKANI ATİLA AYAZ, YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI KAAN ÇELİK, YÖNETİM KURULU ÜYESİ AHMET TEZCAN, MECLİS ÜYESİ MEHMET ERDEM VE GENEL SEKRETER FATİH YILMAZ, 26 ARALIK 2016 GÜNÜ SAAT 13.30’DA İLÇEMİZDE GÖREVE YENİ BAŞLAYAN KAYMAKAM ERKAN KARAHAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. ERKAN KARAHAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİNDE BULUNAN MALKARA TİCARET BORSASI YÖNETİCİLERİ, YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARI DİLEKLERİ SUNDULAR. SAMİMİ DİYALOĞUN YAŞANDIĞI ZİYARETTE; TOPLUM MENFAATLERİNİ ÖN PLANDA TUTARAK HALKI DOĞRU BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME KONUSUNDA GAYRET GÖSTERDİKLERİNE BELİRTEN BAŞKAN ATİLA AYAZ, İLÇEMİZİN TARIM VE HAYVANCILIĞI İLE GENEL TİCARİ POTANSİYELİ KONUSUNDA BİLGİLER AKTARDI. MALKARA’NIN EKONOMİK GELİŞİMİ İÇİN BİRÇOK ALANDA ÇALIŞMALARDA BULUNULDUĞUNU KAYDETTİ. MECLİS BAŞKANI ADNAN SUNGUR DA, “SİZLERE MALKARA VE KURUMUMUZ ADINA HOŞ GELDİNİZ DİYORUZ. BİZLER HER DAİM, EN BAŞTA KAYMAKAMLIĞIMIZ OLMAK ÜZERE DEVLETİMİZİN TÜM KURUM VE KURULUŞLARI İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE İLÇEMİZİ MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKARMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” DEDİ. MALKARA KAYMAKAMI ERKAN KARAHAN DA “HEP BİRLİKTE MALKARA İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ, HEM MALKARA HEM DE ÜLKEMİZ İÇİN GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAMDIR” DEDİ. MALKARA TİCARET BORSASI YÖNETİCİLERİNE ZİYARETLERİ NEDENİYLE DE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ.

AYNI GÜN SAAT 14.00’DE MALKARA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN CÜNEYT AYDIN’I DA MAKAMINDA ZİYARET EDEREK İSTANBUL’DA YAŞANAN HAİN TERÖR SALDIRISINDA ŞEHİT OLAN EMNİYET GÖREVLİLERİ İÇİN TAZİYE VE BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİ İLE YARALANANLAR İÇİN ACİL ŞİFA TEMENNİLERİNİ İLETTİLER. MALKARA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ CÜNEYT AYDIN DA, “BU OLAYLAR  CANIMIZI YAKMAKTA ANCAK MEYDANANI BOŞ BIRAKACAK DEĞİLİZ.. DEVLETİMİZ BÜYÜK, MİLLETİMİZ ASİLDİR. SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ. GEREKEN DERS VERİLECEKTİR KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. BU ZORLU SÜREÇTE DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEDİĞİNİZ İÇİN SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.

AKABİNDE SAAT 15.00’DE MALKARA İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ. İLÇE MÜDÜRÜ SAYIN CENGİZHAN ERBAŞ İLE YAPILAN GÖRÜŞMEDE İLÇEMİZ TARIM VE HAYVANCILIĞI İLE HAVZA BAZLI ÜRETİM MODELİ VE DAMIZLIK DÜVE YETİŞTİRİCİLİĞİ PROJELERİ KONUSUNDA GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU.