BORSAMIZDA 2022 YILI MAHSÜLÜ BUĞDAY SATIŞI 11.050 TL.'DEN YAPILDI

22 Haziran 2022
Borsamızda 2022 Yılı Mahsülü Buğday Satışı 11.050 Tl.'den Yapıldı

Yörücek Mahallesinden Ali Taşdelen’in ürettiği yeni mahsul 2 ton buğday, Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapılan açık arttırma ile Candarlar Tarım Kaan Çelik tarafından 11 Bin 050 TL’den satın alındı. İlk ürün satışını gerçekleştiren üretici Ali Taşdelen’e, Malkara Ticaret Borsası’ndan da 50 litre motorin hediye edildi.

Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atila Ayaz; Yeni sezonumuz tüm üreticilerimize hayırlı olsun. Bu yıl fiyatlarda iyi. Ürünlerimizin verimlerini de çok iyi bekliyoruz. İnşallah bereketli bir yılı sezonu hep birlikte geçiririz” dedi.

Malkara’da sezonun ilk buğday alımı ihalesine; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Kaymakam Adayı Ahmet Berkay Deniz, Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atila Ayaz ve Yönetim Kurulu üyesi, Malkara Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ersin Kaçar, Malkara Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fatih Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Yöneticileri, zahireciler ve çiftçiler katıldı.