MARMARA ODA VE BORSA BAŞKANLARI TOBB'DA BULUŞTU.

11 Şubat 2014

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Marmara Bölgesi oda ve borsa başkanları TOBB Birlik Merkezi?nde buluştu. İş dünyasının ve oda-borsaların gündemindeki konular üzerinde görüş alışverişinde bulunulurken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptıkları çalışmaları bölge oda ve borsa başkanlarıyla paylaştı.

Türkiye?deki oda sisteminin dünyada örnek gösterilen bir sistem olduğundan bahseden Hisarcıklıoğlu, ?Biz aslında sistemi Avrupa?dan almış gibi gözüksek de, aslına baktığınız zaman bu bizim geleneğimizden gelen bir sistemin aynısı. Geçmişiyle övünen kimseler olmamıza rağmen birçok kişi geçmişimizde bizim ahilik sistemi olduğunun farkında değil. Yani dünyaya oda sistemini tanıtan biziz, biz ahilikten geliyoruz? dedi.