GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİMİZ İLE BİRLİKTE TESCİL ÖDÜLLERİMİZİ TAKDİM ETTİK.

17 Haziran 2017
Geleneksel İftar Yemeğimiz İle Birlikte Tescil Ödüllerimizi Takdim Ettik.

16 HAZİRAN 2017 CUMA GÜNÜ AKŞAMI, RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE MALKARA TSO İLE MÜŞTEREK OLARAK DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİMİZDE, 2015 VE 2016 YILLARINDA YÜKSEK DÜZEYDE TESCİL ÜCRETİ ÖDEYEN ÜYELERİMİZ PLAKET TAKDİM EDİLEREK ÖDÜLLENDİRİLDİ. İFTAR PROGRAMI VE ÖDÜL TÖRENİMİZ; İLÇEMİZ PROTOKOLÜ, CİVAR ODA VE BORSA YÖNETİCİLERİ, STK TEMSİLCİLERİ, ÜYELERİMİZ VE ÇALIŞANLARI, MİSAFİRLERİMİZ İLE BASIN MENSUPLARININ İŞTİRAKİ İLE GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ. KATILAN, KATILAMAYAN TÜM DOSTLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

ÖDÜL ALAN FİRMALARIMIZ SIRASI İLE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

FİRMA ÜNVANI (YIL / 2015   FİRMA ÜNVANI (YIL / 2016)
KAANLAR GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.   MALKARA SÜT ÜRE. BİR. HAYV. HİZ. İKT. İŞL.
ADNAN SUNGUR   ADNAN SUNGUR
ÜNAL PEYNİRCİLİK İTH. İHR. TİC. LTD. ŞTİ.   BEŞERLER TARIM ÜRÜN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
BEŞERLER TARIM ÜRÜN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   AYAZLAR TOHUMCULUK TARIM ÜRÜN. İÇ VE DIŞ TİC. SAN. LTD. ŞTİ.
AYAZLAR TOHUMCULUK TARIM ÜRÜN. İÇ VE DIŞ TİC. SAN. LTD. ŞTİ. CANDARLAR TARIM ÜRÜN. MADEN. NAK. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
YAVUZŞEN TARIM ÜRÜN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.   YAVUZŞEN TARIM ÜRÜN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
CANDARLAR TARIM ÜRÜN. MADEN. NAK. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.   DAĞSAN GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
AKIŞIK ZAHİRE BETON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   İNTİBA ET VE ET ÜRÜN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
YAMAN PEYNİRCİLİK GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   AKIŞIK ZAHİRE BETON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
ÖMER BESE HAYVANCILIK TARIM ÜRÜN. SAN. TİC .LTD .ŞTİ.   ÖMER BESE HAYVANCILIK TARIM ÜRÜN. SAN. TİC .LTD .ŞTİ.