MALKARA TİCARET BORSASI MECLİS ÜYELERİ TOBB?DA YAPILAN EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.

09 Mart 2015
Malkara Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Tobb?da Yapılan Eğitim Ve Bilgilendirme Seminerine Katıldı.

Malkara Ticaret Borsası Meclis Üyeleri 06-07-08 Mart 2015 tarihlerinde, Türkiye Odalar ve Borsasalar Birliği tarafından düzenlenen ve üç gün süren Meclis Üyeleri Eğitim ve Bilgilendirme Seminerine katıldı. Birinci günü TOBB Sosyal Tesislerinde, ikinci ve üçüncü günleri ise TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi?nde gerçekleşen seminerlere, Malkara Ticaret Borsası Meclisi tam kadro katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU da Eğitim ve Bilgilendirme Seminerine tam kadro iştirak eden Meclis Üyelerimizi tebrik etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Atila AYAZ da bu Eğitim Programından çok memnun kaldıklarını ve ileriki zamanlarda da böyle eğitici programların düzenlenmeye devam etmesini istedi ve şükranlarını iletti.

Fevkalade derecede önemli ve faydalı bilgilerin verildiği seminerde konu başlıkları ise şöyleydi:

1. Gün
Döviz Kurları, Faiz, Borsa Durmuş YILMAZ Merkez Bankası Eski Başkanı
Türkiye Ekonomisinde Dönüşüm Ozan ACAR TEPAV Ekonomi Araş. Merkezi
Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk İsmail NACAK Adalet Bakanlığı Uzmanı

2. Gün
Türk Dış Politikası,Bugünü ve Geleceği Dr. Gülriz ŞEN TOBB ETÜ Uluslararası İlişkiler
Etkili Yönetim Becerileri Özlem YURDANUR ÖZGENÇ Danışman-Eğitimci
Etkili İletişim Becerileri Özlem YURDANUR ÖZGENÇ Danışman-Eğitimci
Protokol Kuralları İhsan ATAÖV Protokol Uzmanı
E-Ticaret ve Sosyal Medya Yönetimi Samet ÇELİK Trend ve Sosyal Pazarlama Danışmanı
Finansal Yönetim Prof.Dr. Ramazan AKTAŞ TOBB ETÜ SEM Müdürü