MALKARA TİCARET BORSASI MECLİSİ FUAR VE İŞ GEZİSİ PROGRAMI DÜZENLEDİ.

01 Aralık 2014
Malkara Ticaret Borsası Meclisi Fuar Ve İş Gezisi Programı Düzenledi.

PROGRAM ÇERÇEVESİNDE İLK OLARAK SIRBİSTAN?IN NOVİ SAD KENTİ BÖLGE TİCARET ODASI ZİYARET EDİLDİ. ODA DİREKTÖRÜ MİLORAD RADOVİC VE ODA YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN KARŞILANAN BORSA HEYETİNE DAHA SONRA, TİCARET ODASI TOPLANTI SALONUNDA NOVİ SAD TOHUMCULUK ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN, GELİŞTİRMİŞ OLDUKLARI TOHUM ÇEÇİTLERİ HAKKINDA BRİFİNG VERİLDİ. ENSTİTÜ?NÜN HUBUBAT BÖLÜMÜ BAŞKANI PROF. DR. NİKOLA HRİSTOV TARAFINDAN YAPILAN SUNUMDA, TÜRKİYE İKLİM VE TOPRAK KOŞULLARINA DA UYGUN ÇEŞİTLERİN ÜRETİMİNE ÇALIŞTIKLARI VE BUNLARA AİT DENEME EKİMLERİNİN YAKIN ZAMANDA UYGULAMAYA BAŞLANACAĞI BİLGİSİ VERİLDİ. TOHUMCULUK İLE İŞTİGAL EDEN ÜYELERİMİZ, ENSTİTÜ?NÜN TÜRKİYE DİSTİRİBÜTÖRÜ OLMA TALEPLERİNİ ENSTİTÜ YETKİLİLERİNE İLETTİLER.

AVUSTURYA?NIN WELS ŞEHRİNDE YAPILAN TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA İNTİKAL EDEN BORSA HEYETİ, BURADA YAŞAYAN MALKARA?LI GURBETÇİLERİMİZ TARAFINDAN SEVİNÇLE KARŞILANDI. HEYET ÜYELERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPAN HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BİRLİKTE FUAR ALANINDAKİ STANDLAR ZİYARET EDİLDİ. FİRMALAR HAKKINDA BOL MİKTARDA BİLGİ VE DOKÜMAN TEMİN EDEN HEYET FUAR BİTİMİNDE VİYANA?YA HARAKET ETTİ.

ERTESİ GÜN TÜRKİYE CUMHURİYETİ EKONOMİ BAKANLIĞI VİYANA TİCARET ATAŞE?Sİ ATAKAN ÖZDEMİR BEY İLE GÖRÜŞME YAPAN BORSA HEYETİ, AVUSTURYA EKONOMİSİ, AVUSTURYA?DA BULUNAN GURBETÇİ İŞADAMLARI VE AVUSTURYA İLE TİCARET HAKKINDA BİLGİLER ALDI. TİCARETTE YAŞANAN SORUNLAR VE FIRSATLAR KONUSUNDA BİLGİ VEREN TİCARET MÜŞAVİRİMİZ ATAKAN ÖZDEMİR, ZİYARET SEBEBİYLE DUYDUĞU MEMNUNİYETİ BELİRTTİ.