MALKARA TİCARET BORSASI ÜYELERİNİ TARIM FUARINA GÖTÜRDÜ

Malkara Ticaret Borsası Üyelerini Tarım Fuarına Götürdü

MALKARA TİCARET BORSASI ÜYELERİNİ TARIM FUARINA GÖTÜRDÜ

Malkara TB ve Malkara TSO, üyeleri ile birlikte 7-8 Mart 2013 tarihleri arasında Bulgaristan?ın Plovdiv( Filibe) Kentinde yapılan Tarım Fuarı?na gezi düzenlendi.Fuar gezisi kapsamında ilk olarak Uluslararası AGRA Tarım ve Hayvancılık Fuarı ziyaret edildi. Tarım ve hayvancılık teknolojisinde hayranlık uyandıran gelişmeler katılımcılar tarafından memnuniyetle takip edildi.

Ziyaretler kapsamında ayrıca Plovdiv (Filibe) Ticaret ve Sanayi Odası ve Filibe Başkonsolosumuz ve Ticaret Ataşemizin ziyaretleri gerçekleştirildi.Malkara Ticaret Borsası adına Meclis Başkanı Adnan SUNGUR, Yönetim Kurulu Başkanı Atilla AYAZ, Meclis Üyesi Ersin KAÇAR ve Genel Sekreter Fatih YILMAZ,Malkara Ticaret ve Sanayi Odası adına Meclis Başkanı Cengiz UYSAL, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN, Genel Sekreter Sinan BEŞERheyette yer aldılar.

Öncelikle Filibe Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi ve şehir hakkında detaylı bilgi alış verişinde bulunuldu. Karşılıklı işbirliği ve projeler konusunda söz alındı.Daha sonra Filibe Başkonsolosluğuna geçen heyet Filibe Başkonsolosumuz Şener CEBECİ ve Ticaret Ateşemiz Barış YENİÇERİ tarafından karşılandı. Başkonsolosumuz ve Ticaret Ateşemizle sıcak bir sohbet havasında geçen görüşmede Bulgaristan?da yaşayan vatandaşlarımız ve ticaret ile uğraşan Türk soydaşlarımız hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Ayrıca günün hatırasına istinaden plaketler takdim edildi. Üyelerimize verilen akşam yemeğinde ise 30 yılı aşkın bir süredir üyeliği devam eden Altenler Un San. ve Tic. Ltd. Şti.?i adına İrfan ALTENLER?e ve İsmail EREN?e günün anısına plaket takdimi yapıldı.

Ayrıca katılımcılara, Bulgaristan?da iş yapma olanakları, nasıl şirket kurulabileceği, nasıl gayrimenkul sahibi olunabileceği konularında mini bir seminer verildi.Eski Plovdiv Şehri, Amfi tiyatro ve şehir turundan sonra yurda dönüş gerçekleştirildi.