TEKİRDAĞ GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU ÜYELERİ MALKARA?DA

Tekirdağ Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Malkara?da

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Malkara ilçesine gerçekleştirdikleri ziyaret çerçevesinde Malkara Meslek Yüksek Okulu, Belediye Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret etti.

İLK DURAK MESLEK YÜKSEK OKULU

Tekirdağ Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Hülya Perin (Çorlu TSO) ve Başkan Yardımcıları Kaan Çelik (Malkara TB), Mustafa Öztemel (Hayrabolu TB), Yüksel Güngör (Malkara TSO), Halil Salmanlı (Malkara TSO), Sezcan Meriç (Çorlu TSO), Çiğdem Sönmez (Çorlu TSO), Maksut Küçükdişli (Çorlu TSO)?dan oluşan heyetin ilk adresi Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fatih Yılmaz?ın eşliğinde Malkara Meslek Yüksek Okulu oldu.

HEDEFİMİZ ÜNİVERSİTE & SANAYİ İŞBİRLİĞİ ORTAK PROJE

Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk tarafından karşılanan komite üyeleri, MYO Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlileri Ender Çakal ve Engin Gürfiliz ile Bölüm Başkanı öğretim görevlilerinin de katıldığı toplantıda yapılabilecek işbirliği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kurul hakkında bilgi verildi. Toplantıda kendilerini tanıtan genç girişimcilerce hedefin Üniversite ? Sanayi işbirliği çerçevesinde girişimcilik ruhunun gelişmesine katkı sağlamak olduğu dile getirildi. Yürütülen çalışmalardan örnekler verilerek, asıl amacın ?ortak bir projede buluşmak? olduğu vurgulandı.

ÖĞRENCİLERİN STAJ YERİ SIKINTISI

Yaşanan staj sorunlarının da ele alındığı toplantıda, MYO öğrencilerinin rahat staj yapma olanakları ve sağlık sigortası primleri görüşüldü. İş yerlerinin beklentileri ele alındı. MYO?da okutulan Girişimcilik dersi hakkında bilgilendirmede bulunuldu ve karşılıklı düşünceler paylaşıldı. Tekirdağ, Çorlu, Malkara ve Hayrabolulu Genç Girişimciler heyeti daha sonra fikir teatisinde bulunmak üzere Belediye Başkanlığı ve TSO?nı ziyaret etti.

MALKARA AYAĞA KALKACAK!

MYO ziyaretinin ardından geldikleri Malkara Belediyesi?nde Başkan Yurdakul tarafından ağırlanan Kurul üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Ulaş Yurdakul?u tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Karşılıklı sohbette düşüncelerini ileten Başkan Yurdakul, geçmişte içine kapanan Malkara?yı sosyal projelerle ayağa kaldıracaklarını dile getirerek bunu mutlaka başaracağız, diye konuştu.

SON ADRES MALKARA TSO

Genç girişimcilerin Malkara ziyaretindeki son durağı TSO oldu. Burada TSO Başkanı Ümran Bilgin ve Ticaret Borsası Başkanı Atila Ayaz?la görüşen heyet projeleri hakkında bilgi verdi. Başkanlar da desteğe hazır olduklarını belirttiler