TOBB'UN 71. GENEL KURULU 01-02 MAYIS 2015 TARİHLERİNDE YAPILDI.

02 Mayıs 2015
Tobb'un 71. Genel Kurulu 01-02 Mayıs 2015 Tarihlerinde Yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 71. Mali Genel Kurulu, Başbakan Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay VURAL, TOBB delegelerinin ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. 01-02 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara?da yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?nin 71. Genel Kurul Toplantısına Malkara Ticaret Borsası?nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Atila AYAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan ÇİMEN ve Gökay HANCER, Meclis Başkanı Adnan SUNGUR, Meclis Başkan Yardımcısı Ersin KAÇAR, Meclis Üyesi Mustafa YILMAZ ve Genel Sekreter Fatih YILMAZ katıldılar. Genel Kuruldan bir gün önce TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran Delegelere Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU?nun ev sahipliğindeki törene Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN da katıldı.