TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ GÜNAY BORSAMIZI ZİYARET ETTİ.

Tobb Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay Borsamızı Ziyaret Etti.

TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ GÜNAY BORSAMIZI ZİYARET ETTİ.

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ GÜNAY, TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ CEMİL KOÇAŞ VE TOBB ODA/BORSA DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONELİ KEMAL VURAL 24 NİSAN 2012 PERŞEMBE GÜNÜ BORSAMIZI ZİYARET ETTİLER.

ZİYARETTE MALKARA KAYMAKAMI MAHMUT HALAL, BORSAMIZ MECLİS BAŞKANI ADNAN SUNGUR, YÖNETİM KURULU BAŞKANI ATİLA AYAZ, BAŞKAN YARDIMCISI KAAN ÇELİK, YÖNETİM KURULU ÜYELERİAHMET TEZCAN VE ADNAN ÇİMEN İLE MECLİS ÜYESİ ERSİN KAÇAR VE GENEL SEKRETER FATİH YILMAZ İLE MALKARA TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMRAN BİLGİN HAZIR BULUNDU.

BÖLGENİN, TİCARET ODALARI VE BORSALARIN GENEL DURUMLARI VE SORUNLARI HAKKINDAKİ KONULARIN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTININ ARDINDAN, YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ATİLA AYAZ MİSAFİRLERE BORSAMIZIN FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ