TRAKYA ABİGEM A.Ş.'NİN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

30 Mart 2016
Trakya Abigem A.ş.'nin 2015 Yılı Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

25 Oda ve Borsa ortaklığıyla kurulmuş olan Trakya ABİGEM A.Ş.' nin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2016 tarihinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atila AYAZ’ın da katılımıyla gerçekleşti. Trakya ABİGEM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cengiz GÜNAY açılış konuşmasını  “Trakya ABİGEM; 2015 yılı içerisinde Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve Kırsal Kalkınma Hibe programlarına toplam 30 proje hazırlanmış olup bunlardan 24’ü hibeye hak kazanmış ve bu sayede girişimcilerimize 5.660.000 TL hibe kazandırmıştır. ABİGEM bu sayede proje başarısında %80 gibi yüksek bir oran yakalamıştır. Ayrıca, 2015 yılında Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ illerini kapsayan toplam 70 eğitim programı düzenlenmiş olup, bu eğitimlerin 27’si Uygulamalı Girişimcilik Eğitimidir. Söz konusu eğitimlere toplam 810 kursiyer katılmıştır. Trakya ABİGEM “Eğitim İhtiyaç Analizi” sonucu ortaya çıkan sonuçlara göre; “Pazarlama Yönetimi”, “Satış Elemanı Eğitimi”, “Finans”, “Kurumsallaşma”, “Kişisel Gelişim” ve “Zaman Yönetimi” gibi konularında da 860 kişiye eğitim vermiştir. 5 yatırımcımıza "yatırım teşvik belgesi" danışmanlığı da yapan ABİGEM gerek eğitim ve danışmanlık çalışmaları, gerekse fon ve hibe programları ile girişimciler ve işletmeler için büyük bir fırsattır. Bu anlamda bölgemizin Trakya ABİGEM’ den daha fazla yararlanmasını temenni ediyorum” dedi.