İPSALA UMAT GTİ AŞ GENEL KURULU İPSALA’DA YAPILDI

19 Aralık 2019
İpsala Umat Gti Aş Genel Kurulu İpsala’da Yapıldı

TOBB, Umat ve Trakya’daki Oda ve Borsalar tarafından kurulan UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu 18 Aralık 2019 Saat:14.00’de İpsala’da gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleri ile gerçekleşen Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurulu'na , TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, MalkaraTB Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz ve şirketin diğer hissedarları katıldı.

Hisarcıklıoğlu; tarımıyla, sanayisiyle her geçen gün adından daha çok söz ettiren Trakya’ya yeniden hayırlı bir eser daha kazandıracaklarını belirterek, İpsala Sınır Kapısının kapasitesini artıracaklarını söyledi.

UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen, toplantıya teşrif eden tüm ortaklara teşekkür etti. Modernizasyonu yapılan İpsala Sınır kapısı ile ilgili bilgiler verdi.

Genel Kurul sonrasında TOBB ve UMAT GTİ olarak modernizasyonu yapılan İpsala Sınır kapısında ve yapılacak TIR Parkında incelemelerde bulunuldu.