MALKARA TİCARET BORSASI İHTİYAÇ SAHİBİ 600 AİLEYE GIDA PAKETİ YARDIMINDA BULUNDU

26 Nisan 2022
Malkara Ticaret Borsası İhtiyaç Sahibi 600 Aileye Gıda Paketi Yardımında Bulundu
Malkara Ticaret Borsası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Malkara Ticaret Borsası her yıl geleneksel olarak Ramazan ayı içerisinde, İlçemiz ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yapmış olduğu gıda yardımını üyeleri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere, 120.000 TL değerinde 600 adet gıda paketinin dağıtımını tamamladı.
Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz, “Her sene geleneksel olarak yaptığımız yardımları bu sene de beraberlik ve paylaşmanın önemini bir kez daha gösterdiği bu günlerde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu vesile ile bu dayanışmaya katkı sağlayan TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve tüm üyelerimize katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte gıda paketlerimizin köylerimizde yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında bizlere yardımcı olan dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.