Malkara Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi 1.100 aileye erzak yardımı ve üyelerine maske dağıtımı tamamlandı

21 Mayıs 2020
Malkara Ticaret Borsası Tarafından İhtiyaç Sahibi 1.100 Aileye Erzak Yardımı Ve Üyelerine Maske Dağıtımı Tamamlandı

Malkara Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğiyle ilçemizde bulunan 1.100 aileye erzak yardımı yapıldı. Hazırlanan yardımlar, Malkara Ticaret Borsası Yöneticileri, Çalışanları ve Üyeleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atila Ayaz, bu çalışmanın her yıl ramazan ayı içerisinde yapıldığını ifade ederek, toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Ayrıca, Koronavirüs Covid-19 salgını nedeniyle de, toplum sağlığını ön plana alarak Borsa üyelerine 5000 adet maske dağıtımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz.