MALKARA TİCARET BORSASI; TOBB ODA BORSA AKREDİTASYON DENETİMLERİNİ BİRİNCİLİKLE TAMAMLADI

29 Mart 2018
Malkara Ticaret Borsası; Tobb Oda Borsa Akreditasyon Denetimlerini Birincilikle Tamamladı

MALKARA TİCARET BORSASI; TOBB ODA BORSA AKREDİTASYON DENETİMLERİNİ BİRİNCİLİKLE TAMAMLAYIP, SERTİFİKA VE ÖDÜL PLAKETİNİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI SAYIN BÜLENT TÜFENKÇİ İLE TOBB BAŞKANI SAYIN M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN ELİNDEN TESLİM ALDI.

Malkara Ticaret Borsası heyetinin de katıldığı ve 28 Mart 2018 Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu – YOİKK 2017-2018 Faaliyetleri Lansman Toplantısının devamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda 13. Dönem TOBB Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi Sertifika Töreni yapıldı.

TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun açılış konuşmasını yaptığı ve Nefes Kredisi ile ilgili olarak da 31 Mart 2018 cumartesi günü protokolün imzalanacağını ve önümüzdeki haftadan itibaren, düşük faizli kredinin üyelerimize kullandırılacağını belirtti. Konuşmaların ardından düzenlenen törende, 96 Oda-Borsa ilk kez veya belge yenilemek suretiyle Akreditason Sertifikalarını teslim aldılar.

Malkara Ticaret Borsası 13. Dönem TOBB Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi denetimlerini Birincilikle tamamlayarak kürsüye ilk çıkan Kurum oldu. Borsa Heyeti; Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim METE’den Akreditasyon Sertifikası ile Plaketlerini teslim aldılar. Böylelikle Malkara Ticaret Borsası dünya standartlarında ve 5 Yıldızlı hizmet kalitesini kanıtlamış ve belgelemiş oldu.

Yapılan törene Malkara Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Atila AYAZ, Meclis Başkan Yardımcısı Ersin KAÇAR, Yönetim Kurulu Üyesi Gökay HANCER, Meclis Üyelerinden Sahir YILDIRIM, Recep KIRLI, Ömer ELMAS, Mehmet ERDEM ve Genel Sekreter Fatih YILMAZ katılım sağlamıştır.

Başkan Atila AYAZ da yaptığı açıklamada; “Bu ödül bize gösterdi ki, Malkara Ticaret Borsası artık, Londra Ticaret Odası veya Şikako Ticaret Borsası ayarında hizmet vermektedir. Bu başarıda emeği geçen Yönetici arkadaşlarıma, Genel Sekreterimiz ve Personelimize, özellikle de bizlerden desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize şükranlarımı sunar, İlçemize ve Borsamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.