RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE MALKARA TİCARET BORSASI TARAFINDAN 700 AİLEYE GIDA YARDIMI PAKETİ DAĞITIMI YAPILDI.

23 Haziran 2016
Ramazan Ayı Münasebetiyle Malkara Ticaret Borsası Tarafından 700 Aileye Gıda Yardımı Paketi Dağıtımı Yapıldı.

Malkara Ticaret Borsası tarafından her yıl Ramazan ayında dağıtılan gıda yardımları bu yıl da yapıldı. Yardım kapsamında 700 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan paketi dağıtımı tamamlandı. Yardım etkinlikleri ağırlıklı olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin finansmanı ile tüm ülke genelinde gerçekleştiriliyor. Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından ülke genelinde 365 Oda ve Borsa aracılığı ile yaklaşık 250.000 aileye toplamda 15 milyon TL gibi bir tutar gıda yardımı olarak dağıtmaktadır. Malkara Ticaret Borsası olarak, dağıtımda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.