TOBB AKREDİTASYON SİSTEMİ KAPSAMINDA NİZİP TİCARET BORSASI VE ŞANLIURFA TİCARET BORSASI ZİYARET EDİLDİ.

18 Ekim 2019
Tobb Akreditasyon Sistemi Kapsamında Nizip Ticaret Borsası Ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Ziyaret Edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamında borsalar arası uyumu sağlamak, borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve iyi uygulamaları tespit etmek amacıyla Malkara Ticaret Borsası ve Nizip Ticaret Borsası arasında kıyaslama toplantısı gerçekleştirildi.

Nizip Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda her iki borsadaki, verilen hizmetler karşılaştırılarak uyumluluk ve kıyaslama değerlendirmeleri yapıldı. Akreditasyon ana başlıkları ve alt başlıklarda ele alınarak birimler arasındaki uygulama farklılıkları yerinde görülerek personeller arasında istişare yapıldı.

Nizip Ticaret Borsası’nda gerçekleşen kıyaslama toplantısına, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökay Hançer, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Çimen, Meclis Üyesi Ahmet Tezcan, Malkara Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fatih Yılmaz ve Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve Akreditasyon Sorumluları katıldı.

Malkara Ticaret borsası heyeti daha sonra Şanlıurfa Ticaret Borsası’nıda ziyaret etti. Ziyarette Borsamizin faaliyetleri ve Bolgemiz hakkında bilgi verildi istisarelerde bulunuldu.