TOBB BAŞKANI SAYIN M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

12 Eylül 2017
Tobb Başkanı Sayın M.rifat Hisarcıklıoğlu İlçemizi Ziyaret Etti.

Tobb Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Trakya oda ve borsalarında yapacağı açılış ve vergi ödül törenleri için geldiği Çorlu havaalanında Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atila AYAZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile hazır bulundu.

Tobb Başkanı Trakyada olduğu için memnuniyetini dile getirirken Tekirdağda yaptığı konuşmada şunlara deyindi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Dünyaca ünlü bir iş dergisi araştırma yapmış. İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentleri araştırmış. Burada da İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra 4. sırada yer aldınız. Esasında tüm bunların yansımasını şurada görüyoruz. Türkiye’nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu içinde, Tekirdağlı firma sayısına bakın. 10 sene önce 8 firmanız vardı, şimdi sayı 20’ye yükseldi. Ayrıca 13 OSB ile bu alanda da Türkiye’nin lider şehirlerindensiniz. 6 kıtada, 146 ülkeye ihracat yapıyorsunuz. Sadece sanayi ile değil, tarımda da öne çıkıyorsunuz.  Ayçiçeği’nin yüzde 33’ü, Kanola’nın yüzde 66’sı burada üretiliyor. Böyle müthiş bir performans gösteren Tekirdağ ile Tekirdağlı girişimci kardeşlerimle gurur duyuyorum. Sizlerle iftihar ediyor ve hepinizi alkışlıyorum. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız özel sektörümüzle birlikte Tekirdağ’ın kalkınması, yatırımların artması için çalışıyor. İş dünyamıza destek veren, Tekirdağ sevdalısı bir valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olduğu için Tekirdağ ayrıca şanslı. Bu örnek tutumları-vizyonları nedeniyle, kendilerine teşekkür ediyorum dedi.Programına diğer il ve ilçelerdeki oda ve borsalarda devam etti.