TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON BELGE YENİLEME DENETİMİ 25-26 AĞUSTOS TARİHİN'DE YAPILDI

01 Eylül 2021
Tobb Oda/borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi 25-26 Ağustos Tarihin'de Yapıldı

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi kapsamında, Türk Loydu Vakfı A Sınıfı Denetçisi Mümin Bakkal tarafından gerçekleştirilen denetim 25-26 Ağustos 2021 tarihinde Borsamız hizmet binasında yapıldı.

Denetim açılış ve kapanış toplantısında Borsamız Meclis Başkanı Ersin Kaçar, Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökay Hançer, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Çimen, Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumlusu Fatih Yılmaz yer aldı.

2 Ana Başlık ve 13 Alt Başlıktan oluşan denetim maddeleri kapsamında Odamızın tüm birimleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen Akreditasyon standartlarına uygunluk bakımından denetlemeye tabi tutuldu.

Akredite Borsa unvanını ilk kez aldığı 2018 yılından bu yana üyelerine bu standartlara uygun hizmet veren Borsamız, yeni dönem için denetim sürecini de başarıyla geçirmiş oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Atila Ayaz;"Borsamızın hizmet kalitesini ve çeşitliliğini arttırmak ve hizmet standartlarımızı her geçen gün daha yukarılara taşıyarak üyelerimize en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi