TRAKYA TOHUM A.Ş. GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

07 Nisan 2022
Trakya Tohum A.ş. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Borsamızın da A grubu sermaye paylarına sahip kurucu ortağı olduğu, alanında bir ilk olan Trakya Tohum AŞ.  2019, 2020 ve 2021 yılları olağan genel kurul toplantısı 01.04.2022 tarihinde Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Malkara Ticaret Borsası’nı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Atila Ayaz’ın temsil ettiği Trakya Tohum AŞ. Genel Kurul Toplantısında yapılacak çalışmalar, yatırımlar ve gelecek vizyonu adına izlenecek yol haritası görüşüldü.

Namık Kemal Üniversitesi Teknopark, Trakya Kalkınma Ajansı, Trakya Bölgesi’nin tüm Ticaret Borsaları ve tohumculuk firmalarının işbirliği ile kurulan 39 ortaklı büyük bir proje olan Trakya Tohum A.Ş., Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ndeki bilimsel çalışmaları Trakya Bölgesindeki özel sektör ile buluşturarak, ‘yerli ve milli tohumculuğu’ hayata geçirmek için çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Toplantıda Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve görüşülmesi, 2019, 2020, 2021 yılı bilanço ve gelir tablolarının okunması ve görüşülmesi, yönetim kurulunun ibrası ve yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimleri yapılarak planlanan çalışmalara dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni oluşturulan Şirket Yönetim Kuruluna Malkara Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Atila Ayaz da seçildi.