UMAT GÜMRÜK VE TUR. İŞL. TİC. A.Ş.'NİN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TEKİRDAĞ TSO’DA GERÇEKLEŞTİ.

14 Nisan 2017
Umat Gümrük Ve Tur. İşl. Tic. A.ş.'nin 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu Tekirdağ Tso’Da Gerçekleşti.

Borsamızın ortağı olduğu UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş.’nin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın ev sahipliğinde, Tekirdağ TSO konferans salonunda 07.04.2017 tarihinde düzenlenen toplantıyla gerçekleştirildi. Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz'ın katıldığı ve Divan Heyetine seçildiği toplantıya Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, UMAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen, UMAT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri ile UMAT A.Ş. şirket ortakları olan Trakya Oda/Borsa Başkanları ve Yöneticileri katıldılar.

Açılış konuşmalarını yapan UMAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen, toplantıya katılan tüm ortaklara teşekkür etti ve toplantının hayırlı olmasını diledi. Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “28 Oda/borsa iştiraki ile kurulan UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Türkiye’ye rol model olarak yap, işlet, devret modeli ile hizmet vermeye devam ettiği, bu hizmette hem devletin hem özel sektörün kazandığını ve bu faaliyeti gerçekleştirirken başta TOBB olmak üzere Trakya oda/borsalarının birliktelikten aldığı güç ile kurulması ile de Türkiye’ye örnek olduğunu ifade etmek istiyorum.” dedi.

Toplantı, başkanlık divanının oluşturulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Gündem maddelerinin sırasıyla görüşülerek karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.